Åsa & Göteborg

Denna helgen är det spelledigt, men förra helgen var vi iväg till Åsa och Göteborg tillsammans med div 3 laget. Avresa från Örebro 14.00 och Kumla 14.30 på fredagen. Vårat mål var Kumlas kollo nere i Åsa där vi skulle bo under helgen. Vid ankomst blev vi indelade i rum, självklart blandat mellan lagen. Efter det var det dags att göra tacos. Efter maten hade några bestämt sig för att gå ner till havet och några för att stanna kvar och spela kort, basta eller kolla på OS.

Upp tidigt på lördagen för att få i sig lite frukost innan morgonen träning. En träning där allt inte gick våran väg, men vi visade ändå upp ett riktigt bra fokus även om vikväggen var nere när vi kom till hallen och fortsatte att vara så en stor del av träningen.

Efter träningen var det lite mat i form av mackor och yoghurt, duschning och sminkning innan avresa mot Göteborg, där dagen fick tillbringas helt fritt. Några valde direkt att gå till Liseberg medans några tog en tur på stan först. Avresa hemåt igen vid 23.00.

Även söndagen upp tidigt för frukost och sedan träning, som denna dag bestod av internmatch. Såg riktigt bra ut för att vara så pass i början av säsongen. Det riktiga provet blir nästa helg då första träningamatcherna drar igång. Efter träningen var det lite mat och sedan ihoppackning som gällde, därefter hemresa.

En riktigt rolig helg, där det inte var full fokus på innebandyn utan tanken var att få bättre sammanhållning mellan lagen. 

Bjuder även på ett klipp från Liseberg


Kommentarer
Postat av: Malin Sydner

Åhh... ville bara berätta att jar har faktiskt varit på Åsa kollat som ung... Trevlig gård tycker ja!! =)

//Malin.s.

2008-08-27 @ 17:20:55
URL: http://malinsydner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0