Victory

Lasse från Kumlanytt sammanfattar hemmapremiärmatchen mot Pixbo Wallenstam.


Lyssna på konversationen som förs i motståndarnas hörn (2:35 in i klippet)

Domarn
: Spela loss bollen!
Pixbo nr 32: Men släpp den då..
Paulina: Varför ska jag ge ifrån mig den?! [tar bollen och tacklar henne över sargen]
Pixbo nr 32: Me va!

hemmapremiär mot Pixbo

Hemmapremiär idag. Det känns lite extra nervöst, lite extra pirrigt och lite extra roligt.
Efter förra helgens seger borta mot Marstrand har vi tränat hårt och bra under veckan. Detta ska vi visa vår kära hemmapublik. Vi ska visa dem att det är värt att komma och titta på oss resterande matcher under säsongen. Vi ska visa dem hur starka vi har blivit under sommaren. Vi ska visa dem hur bra vi har blivit till den här säsongen. Vi ska visa dem hur kul det är att spela (och titta på) innebandy. Och vi ska visa dem hur kul det är att spela innebandy i Kumla.
Nu är det inte långt kvar till samling och inte långt kvar tills vi ska byta om till det blå-vita stället, knyta skorna, sätta upp håret, fylla flaskan och plocka ur stickan ur fodralet. Det är inte långt kvar tills domarn blåser igång matchen och vi kan visa vår publik vad vi går för.  Vi ska bära upp Kumlaloggan stolt på bröstet, se varandra i ögonen och ge allt vi har i 60 minuter. Ingenting kommer att kunna stoppa det stora, starka blåa havet av Kumlaspelare. Inte Pixbo och ingen annan. Som Nisse säger "Motståndarna har bara en sak här att göra. Det är för att vi ska kunna ha några att spela mot. Det är deras enda anledning till varför dem är här".

Så nu mitt blåa lag. NU KÖR VI.
/Linnéa "lill-e" Eriksson #51

Pssst... titta hit!

På lördag är det hemma premiär klockan 15.00 i Kumla hallen. Se till att vara i tid, helst några minuter tidiga. Det kommer ske spännande saker som ni inte vill missa! 
/Skvallertanten
 

Livebuss

Vi sitter här i bussen, Jennie och Malin - matchhjälte och klantaarsle/klenis. Alla är vi lyckliga, trotts våra olika insatser i matchen. Vet ni varför? VI VANN! 5-3 mot Marstrand, borta, i premiären. Jag tror ni alla förstår känslan. Det är glädje rus! Nu har vi börjat vandringen mot vårat stora mål, allt enligt planerna ;) Vi visar hela matchen ignom hur starka vi är. Kanske lite tack vare Malins positiva affirmationer (små söta rosa blommor med en egenskap som är lite av ens specialite (alla fick varsin)). Vi är ett starkt lag och det visade vi idag. Nu ska vi fortsätta på samma spår och hoppasa att ni kommer och tittar på oss nästa lördag i Kumlahallen kl 15.00 mot Pixbo. Nu är det dags för oss att äta. Vi unnar oss Mcdonalds så här efter en trepoängare. Trevlig kväll!

/ #24 & #11

Dalkullan har ordet

Jaha tjejer, då var det dax för mitt första framträdande i denna blogg. Jag vill bara skriva av mig lite inför den kommande seriepremiären och andra tankar jag har i mitt huvud :)

Det är nu allt börjar, det är nu allt ställs på prov. Hur bra som lag är vi? Har vi skött försäsongsträningen? Kommer vi nå våra mål? Hur bra är motståndarna? etc. Det är nu vi kommer få alla svar och jag är helt övertygad om att vi kan göra Kumlas bästa säsong på mycket länge. Vi ska tänka "vi kan, vi vill, vi ska". Alltså tex., vi KAN vinna serien (det kan alla lag), vi Vill vinna serien (det kanske alla spelare i varje lag inte vill!?), vi SKA vinna serien (det ska inte dem andra) put it in action!!! Vi KAN vinna serien, men vi kan det inte om vi inte VILL (och det är klart vi vill!?) vi SKA vinna, vi har alla förutsättningar för att klara detta..Nu är transportsträckan över och nu drar allvaret igång, det är snart dax för seriepremiär! Åh vad härligt det låter i mina öron, SERIEPREMIÄR! Fyf*n vad kul det ska bli!!!

Men HUR ska vi lyckas med allt vi kan/vill/ska denna säsong?
Vi har ett bra lag, det är vi nog alla överens om men det gäller att varje individ tar ansvar för att vara så bra som möjligt och då gäller det att sköta sin kost, träning, hälsa så man är väl förberedd inför uppgiften. Vi ska ha högt i tak och ställa krav på varandra för vi har ju faktiskt som lag bestämt oss vad vi ska åstadkomma denna säsong och om det är någon som faller ur det måste vi kunna vara raka och ärliga och ställa krav på spelaren i fråga, hjälpa henne tillbaka. Går det tungt en period så ska vi se detta som en utmaning istället för ett hinder. Jag lovar att det kommer gå mycket lättare att ta oss an utmaningen tillsammans istället för att klättra över hindret och lyckas vi med utmaningen kommer vi bli starkare som lag ännu en gång.
Lyckas vi med detta blir vi ett starkare lag och ingenting kommer kunna stoppa oss, det är jag säker på! Tänk vilken rolig säsong detta kommer bli när vi lyckats med det vi kommit överens om, för visst är det den känslan vi vill ha i vår? Att vi är nöjda och att vi gjort vårt bästa? Då ser vi till och gör det tycker jag, med start redan på lördag :D
Och sen vill jag passa på att tacka er alla att jag får vara en del av Kumla, det är jag stolt över!

Fotografering



Idag har det varit fotografering av lagbild och spelarbilder. Som vanligt är det ganska likt Sunes jul när detta ska genomföras. Total kaos ;)

Introlåt!

Det är dags att bestämma en introlåt. Här nedan följer några förslag!
Kom gärna med egna så kan vi diskutera det innan eller efter träningen. 
Utanför sargen alltså!

Who let the dogs out?


Get Ready To Rumble! (Tänk spirit fingers)

Pokemon intro! (Tillsammans blir vi ett lag!)

RSS 2.0