Pssst.... nr2

Den som är uppmärksam har nog sett att vi nu även har lagt ut bilder på spelarna i spelarpresentationerna. För den som inte är så uppmärksam kan se spelarpresentationerna här.

Humphrey we're leaving

Innebandysäsong = höst/vinter, kyla, snö
Eller?
Enligt rapport från systrarna Persson som nu befinner sig på Schweizisk mark har de tydligen 30 grader där. Läskigt varmt, och nej vi är inte avundsjuka på erat äventyr i ett land som inte är ett dugg vackert och är alldelses för varmt.

Ett varmt och läskigt land som inte är ett dugg fint (nejdå)

Ha det kanon tjejer! (och hoppas att det blir svalare snart)

Person Sisters a.k.a M&M

Säsongens första träningsmatch

Solfjäderstaden - Kumla 1-3

08.45 samlades vi imorse vid Kumlabyskola för att bege oss mot Motala.
(Alltid lika kul att säga, "mooot Moootala!" som Klimpens pappa säger i Berts dagbok)
However. Träningsmatch är vad heter: träning, och på torsdagsträningen hade vi bestämt oss för att ledorden för matchen skulle vara: Våga  Testa   Glädje   och   Spela vårt spel, något som matchen sedan präglades av.
När det dessutom blev vinst (livet känns lite bättre då) kunde vi vara nöjda med dagens insats.

Imorgon premieras matchandet på hemmaplan när vi tar emot Kungsör för träningsmatch nummer 2.

Kumlahallen 15.00 the place to be


None

pssst....

I helgen bär det först av till Motala på lördagen för träningsmatch mot Solfjäderstaden och på söndag är det dags för första hemmamatchen, även det träningsmatch. Kom till Kumlahallen och se när vi läxar upp Kungsör.

Det var på tiden...

Vi har rätt många läsare här på bloggen trots vi inte kommit igång riktigt än, vare sig med bloggandet eller innebandyliret. Det är kul att ni hittar hit.
En som däremot tydligen inte läser bloggen är fystränare Mattsson.
Vi har ju nämligen skrivit träningstiderna klart och tydligt. Idag är det ju onsdag och det innebär samling 17.30 och inte 18.00. *host host*

Skämt åsido, det var fler som tog fel på tiden (undertecknad var själv sen, trots att jag visste när vi började) men det är såklart extra kul att retas med Sandra.

Jag lovar att vi nu får springa beep-test nästa vecka som straff...

Nu ska jag sova.
Zorra lugnt.
Godnatt

None

Träningstider 2008

Måndag, Kumlahallen
Saml 18,00
Klara för fys 18,15
Boll 19,30-21,00

Onsdag
, Kumlahallen
Saml 17,30
Klara för fys 17,45
Boll 19,00-20,30

Torsdag
, Skogstorp
Saml 20,00 teori
Boll 20,30-22,00

Linnéa Eriksson





Namn: Linnéa Eriksson
Född: 4 juli 1991
Smeknamn: Linniers, Lelle, Skrutten?
Nummer: #51
Position: Center
Klubbfattning: left
Säsonger i Kumla: 7 st. Sedan 01/02
Sysselsättning: spelar innebandy
Lyssnar på: det mesta faktiskt, en favorit är Eros
Bästa film: enkla val: Moulin Rouge, Livet är underbart och Shakespere in love
Favoritgodis: peace märken

Vem i laget..
..är mest fåfäng?  Peter Bjuhr
..springer snabbast? Marie mööört
..har sjukast humor? Påven!!
..är mest blond? Kapple
..skjuter hårdast? Sassa eller Emma E
..vinner utvisningsligan iår? Malin P
..har den konstigaste dialekten? pratar Sandy svenska? ;)
..kan inte laga mat? jag, skulle jag tro
..Vinner Idol 2010? Lund skulle nog kunna gå långt med sin inlevelse när hon sjunger haha
..har snyggast brorsa? Paulina eller Marie? ;)
..vinner skytteligen iår? Atterfors
..snarkar högst? Mickis :D

Fem snabba:
Träning eller soffan?
träning
Björn Gustavsson eller Robert Gustafsson? Robert håller en bra nivå
stenhårt men utanför eller strumprullare i mål? avgörande strumprullare i mål
Liseberg eller Gröna Lund? Liseberg
Blått eller vitt? matchställ? vitt!

Åsa & Göteborg

Denna helgen är det spelledigt, men förra helgen var vi iväg till Åsa och Göteborg tillsammans med div 3 laget. Avresa från Örebro 14.00 och Kumla 14.30 på fredagen. Vårat mål var Kumlas kollo nere i Åsa där vi skulle bo under helgen. Vid ankomst blev vi indelade i rum, självklart blandat mellan lagen. Efter det var det dags att göra tacos. Efter maten hade några bestämt sig för att gå ner till havet och några för att stanna kvar och spela kort, basta eller kolla på OS.

Upp tidigt på lördagen för att få i sig lite frukost innan morgonen träning. En träning där allt inte gick våran väg, men vi visade ändå upp ett riktigt bra fokus även om vikväggen var nere när vi kom till hallen och fortsatte att vara så en stor del av träningen.

Efter träningen var det lite mat i form av mackor och yoghurt, duschning och sminkning innan avresa mot Göteborg, där dagen fick tillbringas helt fritt. Några valde direkt att gå till Liseberg medans några tog en tur på stan först. Avresa hemåt igen vid 23.00.

Även söndagen upp tidigt för frukost och sedan träning, som denna dag bestod av internmatch. Såg riktigt bra ut för att vara så pass i början av säsongen. Det riktiga provet blir nästa helg då första träningamatcherna drar igång. Efter träningen var det lite mat och sedan ihoppackning som gällde, därefter hemresa.

En riktigt rolig helg, där det inte var full fokus på innebandyn utan tanken var att få bättre sammanhållning mellan lagen. 

Bjuder även på ett klipp från Liseberg


destination unknown 2008

I lördags klockan 07.00 så åkte vi ifrån Kumla utan att ha en aning om hur vi skulle tillbringa de kommande två dygnen. Det enda vi visste var att vi skulle vara tvugna att bära våran egen packning som skulle innehålla sovsäck, liggunderlag, toarulle, vattenpistol, torra kläder, mat och någonting som indianer/cowboys hade på sig.

Vi kom till Hällefors och trodde vi hade nått världens ände, men därifrån fortsatte vi yttligare en bra bit rakt ut i skogen. När vi kommit fram till något ödsligt ställe stannar vi och där blir vi indelade i två lag med indianer i det ena och cowboys i det andra. Vi fick ett brev ifrån en gamal indianhövding som berättade om en skatt som fanns att finna längs svartälven. Vi fick också ett papper med saker vi skulle samla ihop för att få poäng, poäng som skulle vara en fördel i kommande tävling.

Det fanns ett tiotal kanoter där vi hade stannat och vi skulle såklart paddla längs svartälven. Det tog ett tag innan alla hade kommit igång men efter 5km stannade vi för att laga till lunchen. Vi var indelade i matlag och den populäraste maträtten var nog pasta som vi kokade på triangakök.


Emilia hämtar vatten till matlagningen i en "naturlig källa"


Här tillagas maten


Och här äts det

Efter det paddlade vi yttligare 15km innan vi kom fram dit vi skulle slå läger för natten. Där avgjordes poängtävligen och indianerna tog en utklassningsseger.


Cowboysens kampsång, som gav 150 poäng i poängtävligen, på tallrik



cowboysen kampsång på film



Indianernas kampsång på film

Det var nu som den egentliga tävlingen skulle avgöras, det var nu vi skulle leta reda på den gamla indianskatten som vi hade fått hört om i brevet vi fick i början av dagen. Innan man fick börja leta efter skatten så skulle hela laget med hjälp av en kanot ta sig över till andra sidan (ca. 50m), runda ett träd och sen ta sig tillbaka igen. Priset på poängtävlingen blev att man fick välja vilket lag som skulle använda sig av händerna vid paddligen och vilket lag som fick använda fyra knallrosa innebandyklubbor som paddlar.


Indianmarie med klubban och vattenpistolen

Indianerna tog själva innebandyklubborna och cowboysen fick alltså använda händerna. Cowboysen tryckte ihop sig alla åtta i en kanot medan indianerna valde att åka två vändor. Trots att cowboysens kanot sjönk halvvägs och dom fick ett ofrivilligt dopp i sjön så var dom tillbaka samtidigt som indianerna skeppade iväg andra vändan med lagmedlemar. Det gjorde att cowboysens fick ett stort försprång i skattjakten som även den utspelade sig på "andra sidan", så det var bara för oss att börja simma. Det gällde att hitta så många silver- och guldtackor, kottar och pudlar som man kunde och sedan ta med dom till "banken" på lägersidan. Ingen skatt var säker förns man hade växlat in den i baken så det andra laget fick göra allt som kunde för att sno skatter. 


Halvvägs över så sjönk en kanot och cowboysen hamnade i vattnet.
Halva indianlaget väntar på sina lagkamrater som sitter i kanoten


Indian-Lund väntar på cowboy-Jennie som kommer tillbaka med bhn full av skatter

Den här gången var det cowboysens tur att ta en utklassningsseger, och det betydde att det var dom som tog hem den stora skatten - innebandybollar i guld.

Sen lagade vi kvällsmat och mös runt elden innan vi gick och la oss i tälten. Det sista jag hörde var att Linnea sa "dom sa att vi skulle ta undan all mat så att inte björnarna kommer hit". Lite svårt att sova efter det, men som tur var kom det inga björnar och på morgonen vaknade dom flesta av att andreas ropade "en timma kvar tills vi åker".


Mys runt elden för att få upp värmen efter simturen

Så det var bara upp och hoppa och äta frukost och packa ihop tälten innan vi satte kanoterna i vattnet igen. Efter 5km så var vi tvugna att ta upp kanoterna på land ett tag innan vi paddlade lite mindre än en mil innan vi gav upp vid silvergruvan. Men det blev en jätterolig helg och sjukt mycket värk i axlar, rygg, rumpa och händer. Men det var det värt!
ifk kumla innebandy <3 



En kanot blev vi tvugna att ta på släp.
Inte så kul för nisse&sandra som tog över efter andreas&peter halvvägs.


Avslutar med en bild på indianhövdingen paulina nilsson, för skön haha

Förra året...

Angående destination unknown och okända äventyr så kan man ju bjuda på lite bilder på hur det såg ut förra året.

Då cyklade vi tandemcykel till Ånnaboda...


Samt hade diverse tävlingsstopp på vägen...



Och sista tävlingen var att cykla så långt man orkade i Matsabacken.
(Obs! Braaaant backe som tävlingscyklister tränar i)

Nästa tävling: vilket lag kommer längst med att sätta upp tältet på 30 min.


Hur svårt kan det vara för 20 tjejer att sätta upp militärtält...?

Backar hem? Nej, vi kör full fart framåt!



Välförtjänt grill-tajm...


En kanonhelg helt enkelt, så vad kommer det bli i år?


Guldrush

I helgen är det dags för upptaktsläger. Avresa 07.00 till okänd ort. Det har varit många spekulationer om vart vi ska. Tokigheter vet vi att det blir, det är ju Andreas som har ordnat det. Det enda vi vet är att det kommer inte finns kyl eller frys, inget drickbart vatten och inga hus.

Vi har fått order att ta med oss:

  • Något att sova på och sovsäck
  • Toarulle
  • Klädombyte
  • Badkläder för den som inte vill simma klädsim
  • Skjutvapen avsedd för vattenammunition
  • Mat till båda dagarna
  • Något som har med indian eller cowboy att göra
Uppdatering efter helgen med vad för tokigheter han har hittat på denna gången.


Till alla världens hörn

Då kära vänner har vi ordnat en översättare till bloggen, främst för våra Verbano vänner. Översättaren hittar ni längst ner i menyspalten.


Vi tar det även på italienska:

Quindi cari amici, abbiamo organizzato un traduttore per il blog, soprattutto per i nostri amici Verbano. Il traduttore si trova nella parte inferiore della colonna dei menu.
RSS 2.0