Liveblogg

Nu sitter jag här på en nedsläckt buss och bloggar medans resten av bussen sover. Förutom Jörgen som kör då. Vi är nu påväg hem från Tidaholm och ett SM-kval som vi tråkigt nog inte tog oss vidare i. Det känns väldigt tråkigt, särskilt med tanke på att det här var mitt (och många andras) absolut sista klubb-SM eftersom vi 91:or blir för gamla till nästa år. Jag har många minnen av tidigare SM kval- och slutspel, både med klubblaget och distriktslaget, och det är alltid lika roligt att spela. Det är en speciell känsla man får när man åker iväg på ett SM. Man sover över tillsammans med lagkamraterna, duschar egentligen alldeles för få gånger, spelar med äckligt luktande matchställ och har inte tillräckligt med strumpor med sig så man då måste spela med blöta från matchen innan. Även det här SM:et var ett sådant SM. Dock gick det inte lika bra för oss som det gjorde förra året (då vi knep en 4e plats under innebandyfesten i Hudik) men det är inte fy skam för det. 
    
När vi kom till Tidaholm i fredagskväll och Nisse predikade om helgens bravader sa han att vi ska kunna sitta på bussen hem och känna oss nöjda vare sig vi gått vidare eller inte. Och nöjd är faktiskt precis vad jag känner mig. Vi fick med oss en vinst, en oavgjord och två förluster hem men ändå en hel del erfarenhet. Gruppen vi spelade bestod av bra lag så vi visste att det skulle bli tajt men ändå vek vi aldrig ned oss. Vi spelade vårat spel och rullade bollen riktigt bra långa stunder. Vi provade även på att spela 2-2-1 i sista matchen vilket jag för min del kan säga var en stor utmaning när man inte är van vid det försvarsspelet. Men det grejade vi galant! 
 
Nu börjar batteriet i datorn ta slut så jag ska avsluta det här inlägget. Som sagt är det tråkigt att vi inte kunde ta oss lika långt som vi gjorde förra året men med tanke på  att vi har några spelare på skadelistan och åkte med en blandad trupp från div1 och div3 (som inte tränar tillsammans) så har vi genomfört helgen bra! Nu är det bara att fortsätta fokusera på serien och så får tjejerna kicka ass i SM nästa år igen! :)


Reslutaten under dagen:
Fröjered-Kumla 2-2
Kumla-Skoghall 6-2
Rönnby-Kumla 3-0
Kumla-Hagfors 6-4


/lill-e #51

What Team?!


WHATCHDOGS!

Imorgon klockan 19.30 spelar vi våran tredje hemma match. Lindköping står för motståndet. Och vi är redo att vara BlåVita Kumla med allt vad det innebär. Kom och titta och heja fram oss till seger. NU KÖR VI!

Kaxighet lönar sig

En lagom mängd med attityd och en helt otrolig mäng med vilja och man har 3 poäng.
Igår var det en ren och skär lag insatts som ledde till seger. Inte mycket till finlir men en kämpar insatts utan dess like. Nu fortsätter vi med det och så kommer rullet också. Heja blåvitt!

Mot en annan del av Köping

än den dem brukar visa på tv.
Vi ska försöka hitta oss till Karlbergshallen i Köping. Vilket jag överlåter helt till busschaffören. Mitt fokus ligger på en match där vi ska visa vad vi kan. Kumla. Det blåvita laget. Vi ska till staden Köping och hälsa på en liten snabbis bara för att hämta de 3 poängen vi vet är våra. Kaxigt? Visst är det. Men man måste visa vad det är man vill. Vi vill vinna. Vi vet att dem kommer bli svårt, Köping är bra och har tre raka vinster, men det är varken något som skärmmer oss eller kommer att stoppa oss, bara peppa oss att käppa ännu hårdare mot vårat mål och för att stoppa deras svit. Nu jävlar tjejer nu kör vi!

Glöm Ej!

Idag har our dear captain get oss möjligheten att komma till hennes jobb och relaxa efter träningen. Helt underbart tillfälle att umgås och ha roligt. Så missa inte det för allt i världen! Ses ikväll brudar!

DERBY!

I Kumlahallen på lördag 15.00 när domaren blåser för första teknik kommer alla att undra:

WHO LET THE DOGS OUT!?

 

Spelledigt

I helgen har det blåvita laget en spelledig helg. Vad skönt tänker nog många. Men för mig är det bara en enda lång väntan på nästa träning och nästa match. Visst vill man ibland göra andra saker än innebandy ibland. Men det hinner man ju ändå. Det är värre med väntan på att få spela för då jag inte får göra det jag älskar börjar det klia i hela kroppen och jag vet liksom inte vad jag ska göra. Så då, ja då åker jag och tittar på lite innebandy. För om man inte kan delta själv då kan man ju iaf följa spelet från en annan position. Jag valde att kika på våra kommande helgs motståndare, ÖSK. Jag hade tänkt njuta av spännande innebandy och dessutom få tjuvkika lite inför nästa helg. Men så besviken jag blev, jag fick inte se något av det. Surte bjöd inte upp alls, så ÖSK vann med 10-0 (dem hade nog 5-0 innan 8 minuter i första om jag inte minns fel). Det blev en svår analyserad match för min del. Är ÖSK SÅ sjukt bra eller var Surte bara dåliga? Min slutsats blev: både och. ÖSK är bra.... Men mitt blåvita lag är minst lika bra (antagligen bättre ;) ). Det kommer bli en grymt derby om en vecka. Där dem blåvita kommer visa er (och Ösk) vad vi går för!


Who dares to win?

Kryss i protokollet

Vi ska väl inte älta Skattkärrs-matchen mer nu. En pinne fick vi med oss och så var det med det.
Däremot tycker jag att ni ska spana in detta klippet, snygg filmat!

Men patriotisk som man är så tacka vet jag Kumlanytt!

Träning

Nu sitter vi här, kakan  och kexet.
Den ena skriver sin projektplan och den andra "läser" en tjock och fet bok.
Båda sitter och diggar till en låt av R. Kelly.
Låten heter I believe. Och det är precis det vi gör. Vi Tror. Vi tror på Kumla Dam.

Nu när vi sitter och tittar ut på den vackra innebandyplanen i Kumlahallen så inser vi att vi tror rätt.

/Kakan & kexet.

Gameday

Nu sitter vi på bussen på väg till soliga Karlstad, fast det regnar. Nettan pratar i telefon, fast nu ska hon vara social. Märy och Pavan pluggar matematik, men dom blir inge klokare för det. Alice är i centrum, men hon hörs ingenting, ovanligt. Undra vart hon har guran? Friman informerar om att bussen har blivit dyrare, dock är ju taxi ännu dyrare (Evelina hihi!!! :D) Bengan har blivit 19 i veckan, ändå sitter hon och läser som ett litet barn. Nisse är jobbig och går runt och pratar med alla. Oj.. nu kom han hit! Soffan sitter i sätet och sms:ar, även fast hon redan har ragg. Undra om hon skriver till Sazz för hon knappar också på mobilen. Emilia gör projektarbete. Storm pratar innebandy som vanligt även fast det blåser. Nu kom Nettan upp från toan. Lollo börjar käka lite smått det var nog för att vi precis passerade Mcdonkan. Maria och Sandy sitter framme vid dom vuxna människorna, dom har ju trots allt bil och egna lägenheter. Evelina har massa blått och vitt i sitt kök, även fast hon inte har vart kumling så länge..

Nu tar snart batteriet slut.
Vi som knappar tangenterna är Linneax2, även fast vi vill äta.

Watch out!

Efter lite efterforskning så har vi nu fått fatt på den.
Den gamla watchdogs-loggan.
Tack Marie på kansliet!




WHAT TEAM?
WATCHDOGS!




Spana även in våran hund-spellista på Spotify!
RSS 2.0