V. 51

3-1 vinst borta i Värmlands djupa skogar mot ett lag i poängnöd, i en liten trång hall. En riktigt skön kämparseger med tufft uppoffrande försvarsspel och en Louise i målet som var näst intill omutlig. Inte vackert men fan så skönt!!!! Nu tar vi sats mot sista matchen innan juluppehållet.


Veckans träning har vi fortsatt att fokusera på att hålla upp tempot, komma till avslut, jobba med returtagning, samt hitta lösningar i anfallsspelet. Vill också ge en extra klapp på axeln till de tjejer i truppen som för tillfället inte får så mycket speltid för er otroliga inställning på varje träning. Skönt att ha detta som press på de som spelar och som alternativ för oss i lagledningen. Tack för ert otroliga engagemang, ni är guld värda för laget!!!


Nu är väskorna beställda och klubbfodralen utdelade. Alla fick ut målsättningspapprena samt hur vi ska träna under jul och nyår. Sedan har vi talat om vår julavslutning på söndag. Vi kan också meddela att vår otroligt duktiga sjukgymnast Therese åker på en 3 månaders tripp till Asien. Hon har dock för avsikt att komma tillbaka till laget efter avslutad resa och det är vi väldigt tacksamma för. Ha en bra resa önskar vi!

Alex får fortsätter med mycket lugn bollträning, Sandy fortsatt Rehab. Vickan sjuk hela veckan. Vi har också haft Malin och Michaela på träningsbesök, då de är hemma under julhelgerna från sitt äventyr i Schweiz.


Match på lördag saml 12,30. Mat i matsalen. Matchstart 15,00
Inte helt klara på hur vi startar matchen men ta detta som riktmärke:

I mål Louise, Back up Emilia
Anna-Lund-Marie-Linnea-Paulina
Krilla-Jennie-Maria-Petra-Sofia
Krilla-Fanny-Linda-Emma-Alice
 
Inhoppsklara -Jossan-Sandra-Sassa och Soffy


Let´s rock! / Mannen i foppatoffler och mössa  




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0