v.50

5-5 var det bra eller dåligt??? Konstig match och lika konstig känsla efteråt! Bra att vi inte torskar Vi kommer tillbaka hela tiden trots underlägen och vi jobbar hårt för varandra hela tiden även om inte spelet flyter på. Nu tar vi sikte på en riktig kämpa match mot Munkfors och dess publik.

 

Veckans träning har haft prägel av spel och avsluts moment. På fysen i måndags lite brutalbänks tester och snart stundar ett beeptest. I torsdags hade vi besök av Erik Hellmén som talade om alkohol och dess påverkan på kroppen och knoppen . Tack för fantastiskt gott fika Lotta. Denna kväll hade vi också 10st ryska innebandy lirare med på träningen.

 

Nu finns väskor att köpa 250:- då blir det siffra och Kumlalogga på. Beställ snarast!! Vi kan ta upp beställningar på bussen imorgon. Klubb fodral kommer ni att få gratis!!   

Alex får fortsätta med mycket lugn bollträning, Sandy fortsatt Rehab. Vidare så jobbar Maria kväll denna vecka. Lite snorigt på en del och så var Peter Jöback,  i torsdags, välbesökt av Kumla spelare och ledare.

 

Match på lördag saml 09,45 kumlaby 10,15 Fredsgatan

Inte helt klara på hur vi startar matchen men ta detta som riktmärke:

 

I mål Louise                      Back up Emilia

Krilla-Jennie-Maria-Petra-Sofia

Fanny-Vickan-Linda-Emma-Sandra/Alice

Anna-Lund-Marie-Linnea-Paulina   

Inhopps klara -Jossan-Alice/Sandra och Soffy

 

Vi stannar för mat stopp ca 11,30 Köp eller ta med! Matstopp på vägen hem!

 

 

Mannen i foppa toffler och mössa                                  Let´s rock

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0