V.48

Helgen som gick spelade Soffy, Emma, Jossan och Sandra K med div 3. Resten av truppen hade spelledigt.

 

Veckans träning har vi jobbat med att få upp matchtempot inför söndagens drabbning. Övningarna har fokuserats på enkelhet och fart. Vi har gnuggat backarna i 1 mot 1 spel. Två målets fokus: att hitta rätt avvägning i press och täcka av ytor i försvar och att skapa ytor åt varandra i anfall samt att kliva in på returerna.

 

Linda och Sofia från div 3 gruppen gör sin 2:a vecka av 3. De har kommit in bra i träningsgruppen och tar för sig mer och mer på planen.

 

I torsdags jobbade vi vidare med målsättnings arbetet under Andreas ledning. Ledargänget kommer nu att träffar på måndag för att med hjälp av målsättningen som laget tar fram, ställa rätt krav på vad som krävs för att nå dit. Andreas fortsätter sina spelar samtal.

 

På skadelistan finns just nu Alex som kör Rehab träning och Sandy, som nu slängt kryckorna. Denna vecka har Soffy och Paulina drabbats av feber och vilar från träningen.  Petra och Alice är nu klara Kumla spelare. Välkomna! Anna Friman tar en time out under december, vi fortsätter samtalen med Västerås om hennes övergång.

 

Match på söndag kl 18,00 mot Linköping:

 

 

I mål: Louise      Back up: Emilia

 

Fanny - Lund - Linda - Emma - Paulina

Krilla - Jennie - Maria - Linnea - Sofia

Krilla - Anna - Marie - Petra - Sassa

 

Redo för inhopp: Sandra - Jossan - Alice
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0