V.47

Helgen som gick spelade Soffy, Bengtsson, Jossan och Sandra K med div 3 i lördags och kom sedan direkt till vår match mot Lockerud. Där gör vi en bra arbetsinsats men de var snäppet bättre än oss denna match, men nästa möte ska de få ännu mer att bita i!

Veckans träning har vi jobbat med försvarsspelet i egen zon. Att vi ska vara på tå ” stänga golvet” och vara aggressiva utan att ”gå bom”. Att gå max till bollen i alla situationer när den ligger lös och i 50-50 chanser och lite med den höga ”stress pressen” alltså när vi i match ska trycka upp på allt för att vända en matchbild.

Vi har två spelare från div 3 trupp i träning med oss, Linda Albrektsson och Sofia Rimmerfors. De kommer att köra i 3 veckor för att bekanta sig med Div 1 miljön. De har både visat bra attityd och vilja under de här första passen. Hjärtligt välkomna!                 

I måndags tog vi enskilda kort till hemsidan och i onsdags jobbade vi med vår gemensamma lagmålsättning. I torsdags kom våra snygga klubbjackor, tack för bra jobb med detta Lasse P, Mats L och Andreas L.

Denna vecka har Andreas börjat med enskilda samtal med spelartruppen.


På skadelistan finns just nu Alex som kör rehabträning och Sandy, som nu slängt kryckorna. Så denna vecka har vi varit 4 femmor + två målvakter på i stort sett alla pass.

Matchledig helg, några spelar med div 3 på lördag, kl 13,00 Kumlahallen.

Se till att ta hand om kroppen i helgen. Lite lätt jogg eller ett lugnt gympass. Hämta kraft inför nästa veckas träningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0