V.4

Seger mot Köping. Riktigt skitskönt och välförtjänt!!!!!!! Grinigt, grisigt och mycket känslor var det i denna kamp. Vi höll oss till vår matchplan på ett alldeles föredömligt sätt och Louise var kanon(trots sjukdom) i målet. Nu studsar vi vidare mot Vänersborg på lördag.

Veckans träning har vi fokuserat på lördagens drabbning mot Vänersborg. Eftersom de har ungefär samma spelsätt som Köping så nöter vi vidare med att hålla oss i våra zoner och få dem utanför oss i försvarsspelet. De vi lagt till är att våga hålla i bollen lite till i anfallszon så vi kommer i rätt positioner och så att de kan hinna springa lite tok i sitt försvar.

I torsdags fortsatte vi jobbet med att hitta mentala nycklar ihop med Ossie! Vi tog ett snack igen om vad som förväntas av mig som Div 1 spelare när jag lirar i Div 3 matcherna samt lite mera om att man alltid uppfattas som Kumla spelare när man är i hallar och på stan mm.

Anna Friman är tillbaka i träning, hon kommer att bli utlånad från Västerås till oss. Papprena är på gång och sedan är Anna kumling på riktigt. Välkommen !! Petra har valt att börja förbereda sig inför nästa säsong. Ett jobb på kvällstid gör det omöjligt att träna med laget just nu.

Nya från Div 3 laget, som tränar med oss i 2 veckor, är Jessica Carlsson samt Veronica Wallgren, två mycket talangfulla spelare som ska bli intressant att se i Div 1 miljön. Välkomna båda två! Torsdags hade vi tränings besök av Jessika Storm alltid kul när ”våra ”spelare kommer ner och tränar med oss.

 Match på lördag saml 12,30 för mat.

I mål Emilia          Back up Louise

Krilla - Jennie - Maria - Jossan - Sofia
Fanny - Soffy - Alice - Emma - Sassa
Bengan - Lund - Marie - Linnea - Paulina

Inhopps klara – Sandra, Vickan och Alex.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0