Förlust i semin mot RIG

 

Kumla vann matchen på läktaren

men RIG Umeå var övermäktigt



Sofia Atterfors kämpade och slet men Umetjejerna var för starka.
Foto: Sandra Lidén

INNEBANDY: De hoppfulla Kumlatjejerna mötte på lördagkvällen i Hudiksvalls idrottshall ett betydligt bättre lag från Umeå i damjuniorernas SM-semifinal, stryk med 8-1.
 
Kumlatjejerna laddade med att sjunga kampsånger sen de vaknat på lördagmorgonen men när matchen väl drog igång var de nog lite tagna av stundens allvar.

Trots en avvaktande inledning från Kumlas sida kunde man ändå genom Sandra Kamel se till att ta ledningen 7.14 in i första perioden.

Sen var det inte så mycket mer Kumla. RIG Umeå höll i taktpinnen och hann såväl kvittera och ta ledningen med både 2-1, 3-1 och 4-1 innan första perioden var slut.

Lång uppförsbacke
I andra perioden spelade Kumlatjejerna upp sig något men efter den tuffa starten blev hela matchen en lång uppförsbacke.

Inte ens det massiva publikstödet på läktaren kunde hjälpa Kumla att vända matchen. RIG var övermäktigt och de blå fick se sig besegrade med hela 8-1.

I den andra semifinalen möttes Telge SIBK och Pixbo Wallenstam IBF, som Södertäljelaget vann med 1-0. På söndag morgon får således Kumla ta sig an Pixbo i en match om tredje pris - hoppet om en SM-medalj lever ändå vidare.

(Artikel saxat från kumlanytt.se)
Emma Eriksson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0