who let the dogs out?




Nu är vi framme vid serievändning och enligt vi har tagit oss halva vägen på säsongen. Målsättningen som vi arbetade fram tillsammans när vi var i Göteborg i somras har vi än så länge nått och nu är det bara att se till att det fortsätter i samma goda spår. Efter en bra träningsvecka är det dags för ännu en match och denna gång är det Marstrand som står på andra sidan och slåss om tre nya poäng. Den blåa truppen är i nuläget lite tunnare än vad den brukar vara på grund av sjukdomar och skador -men det finns ingenting som stoppar The Big Blue Machine! Det visade vi inte minst förra helgens drabbning då vi fick med oss 2 poäng hem från Nykvarn. Imorgon, kl 15.00 är det alltså dags igen. För vårt Kumla och med vårt blåa hjärta ska vi kämpa till oss tre pinnar!!

Vilja. Tro. Våga. Gör.
NU KÖR VI!





Linnéa #51

Kommentarer
Postat av: Thomas P

Amen Linnéa!



Hej tjejer jag har lagt upp bilder som jag tog

under matchen mot Surte.



Grattis till vinsten mot Nykvarn!!



vi ses på lördag på matchen mot Marstrand



mvh



Thomas



2009-11-27 @ 17:15:40
URL: http://tpfoto.bloggsida.se/
Postat av: Stefan

Grattis tjejer! Bra spelat allihopa! Det känns som ni behövde det där! Har lagt upp några bilder från i lördags om det finns intresse.



Mvh



Stefan

2009-11-29 @ 19:00:25
URL: http://eppa.bloggsida.se
Postat av: Mickis

Hejsan tjejer! Grattis till vinsten, høll tummarna hær bort i bergen. Kæmpa på dær borta i gøteborg nu och vissa dem va ni går før ;)

2009-11-30 @ 16:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0